{hallo(wij zijn)};
wij zijn linux, unix en
cloud specialisten
lees
meer
{wij specialiseren}
in het bouwen van toekomstgerichte en schaalbare oplossingen voor linux, unix en cloud gebaseerde oplossingen. Roax werkt en denkt mee in elk onderdeel van deze dienstverlening. Alles kan beter, daar geloven we in!

 

onze diensten

lees
meer
{onze diensten}
Als projectbeheerder zorgen wij voor creatieve en schaalbare softwareoplossingen op maat van uw bedrijf. Wij leveren maatoplossingen zonder gebruik te maken van maatsoftware.installatie en configuratieautomatisatie en provisioningperformantie, optimalisatie & schaalbaarheidbug-en probleem-oplossingendataminingvirtualisatiemonitoring & backupshigh availability & failover

{wij denken}
toekomstgericht over onze oplossingen. We bekijken niet alleen de technologie maar ook de gebruiksvriendelijkheid, de kost en de veelzijdigheid ervan.

 

hoe doen we het?

lees
meer
{onze klanten}
dragen wij op beide handen. Onze klanten zijn tevreden en overtuigen u ervan dat we goed zijn in wat we doen. Lees wat onze klanten vertellen over ons.

Roax kunnen wij omschrijven als de perfecte partner voor optimalisatie van ons e-mail platform, maar tevens ... (lees meer)

Sven Breuning IT manager DAMA BVBA

Gedurende 30 maanden was Robbie werkzaam bij ons in Antwerp Space. Door zijn ervaring en vakkundigheid ... (lees meer)

John Marmenout Project Manager Antwerp Space
{ons team}
is klein. Indien u nood heeft aan meer, zorgen wij daarvoor. Voor grotere projecten werken wij samen met vaste partners.

Robbie Aelter
Founder | DevOps Engineer

{praat met ons}
Heeft u interesse om met ons samen te werken? Of heeft u een vraag over onze diensten? Aarzel niet om ons te contacteren.